Informacje prasowe – OEX TEAM

Twórca globalnego centrum usług IT Procter & Gamble dołącza do Grupy OEX

Janusz Dziurzyński, dotychczasowy dyrektor IT Global Business Services Procter & Gamble oraz członek zarządu ABSL, od 1 lutego 2018 roku odpowiada za rozwój usług biznesowych Grupy OEX. Objął on również funkcję członka zarządu wchodzącej w skład Grupy OEX spółki ArchiDoc.
OEX 13.02.2018

Grupa OEX z nową dyrektor HR

Od stycznia 2018 roku za działania HR w Grupie OEX odpowiada Agnieszka Bulik, poprzednio przez ponad 12 lat związana z Randstad Polska.
OEX 18.01.2018

E-Logistics z nowym dyrektorem sprzedaży logistyki dla e-commerce

Do zespołu E-Logistics z Grupy OEX dołączył Piotr Lewaciuk, przez ostatnie 8 lat związany z Grupą Integer. Jako dyrektor sprzedaży logistyki e-commerce na region CEE będzie odpowiedzialny za rozwój sprzedaży i pozyskiwanie projektów z sektora e-handlu w krajach Europy Środkowej i Wschodniej.
E-logistics 13.06.2017

OEX S.A. po raz trzeci uczestniczy w Programie Kariera

OEX SA przyłączył się do 14. edycji Programu Kariera organizowanego przez Polską Radę Biznesu. W 2016 roku staż w dziale HR Grupy OEX zdobył najwyższą ocenę w badaniu prowadzonym wśród uczestników programu.
OEX 07.04.2017

Poszerzenie składu zarządu OEX S.A.

14 marca 2017 r. Rada Nadzorcza OEX S.A. powołała Tomasza Kwietnia do zarządu spółki, powierzając mu pełnienie funkcji członka zarządu.   Tomasz Kwiecień będzie odpowiedzialny za implementację strategii rozwoju poszczególnych segmentów działalności Grupy OEX oraz za strategiczne transakcje kapitałowe i finansowe.
OEX 15.03.2017

Zobacz wszystkie