Informacje prasowe – OEX TEAM

E-Logistics z nowym dyrektorem sprzedaży logistyki dla e-commerce

Do zespołu E-Logistics z Grupy OEX dołączył Piotr Lewaciuk, przez ostatnie 8 lat związany z Grupą Integer. Jako dyrektor sprzedaży logistyki e-commerce na region CEE będzie odpowiedzialny za rozwój sprzedaży i pozyskiwanie projektów z sektora e-handlu w krajach Europy Środkowej i Wschodniej.
E-logistics 13.06.2017

OEX S.A. po raz trzeci uczestniczy w Programie Kariera

OEX SA przyłączył się do 14. edycji Programu Kariera organizowanego przez Polską Radę Biznesu. W 2016 roku staż w dziale HR Grupy OEX zdobył najwyższą ocenę w badaniu prowadzonym wśród uczestników programu.
OEX 07.04.2017

Poszerzenie składu zarządu OEX S.A.

14 marca 2017 r. Rada Nadzorcza OEX S.A. powołała Tomasza Kwietnia do zarządu spółki, powierzając mu pełnienie funkcji członka zarządu.   Tomasz Kwiecień będzie odpowiedzialny za implementację strategii rozwoju poszczególnych segmentów działalności Grupy OEX oraz za strategiczne transakcje kapitałowe i finansowe.
OEX 15.03.2017

Cursor po raz drugi dołącza do akcji „2 godziny dla rodziny”

Spółka Cursor przyłączyła do inicjatywy organizowanej przez Fundację Humanites z okazji Międzynarodowego Dnia Rodziny, przypadającego 15 maja.  W ramach akcji pracownicy Cursora 25 maja lub 1 czerwca 2016 roku będą mogli skrócić o 2 godziny swój dzień pracy i spędzić więcej czasu z rodziną. Inicjatywa, organizowana od 2012 roku, ma na celu pobudzanie do budowania dobrych relacji w rodzinie opartych na więzi emocjonalnej, szacunku i dobrych rozmowach. Tematem przewodnim tegorocznej akcji jest „MUZYKA I POKOLENIA”.   Więcej informacji na temat „2 godziny dla rodziny” jest dostępnych na stronie: http://mamrodzine.pl/
OEX Cursor 13.05.2016

Cursor wspiera projekt Wrażliwi na Sztukę

Cursor został partnerem aukcji charytatywnej “Wrażliwi na Sztukę”, która jest organizowana przez agencję Cheil Polska. Spółka wesprze inicjatywę realizując obsługę licytacji dzieł wystawionych na sprzedaż. Dochód z aukcji zostanie przekazany na rzecz podopiecznych Fundacji EB Polska, pomagającej chorym na Epidermolysis Bullosa.
OEX Cursor 08.12.2015

Zobacz wszystkie